Advert

DEVA Partisi’nden Yoğun Programlı Şanlıurfa Çıkarması

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Merkez ekibi Şanlıurfa’ya çıkarma yaparak, yakın zamanda Genel Başkan Ali Babacan tarafından açıklanan Tarım Eylem Planını ilgililerine anlattı ve ardından köy ve esnaf ziyareti yaptı.

DEVA Partisi’nden Yoğun Programlı Şanlıurfa Çıkarması
DEVA Partisi’nden Yoğun Programlı Şanlıurfa Çıkarması Admin
Advert

DEVA Partisi İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, Güneydoğu Bölge Koordinatörü Van Eski Milletvekili İkram Dinçer, Kurucular Kurulu Üyeleri İbrahim Dönertaş, Av. Yusuf Türkmen ve Av. Duygu Aydın Diri Şanlıurfa’ya gelerek bir dizi etkinliklere katıldı.

Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz’ün yanı sıra, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanlarının da bulunduğu programın ilki Bozova Ziraat Odasında gerçekleştirildi. Bozova Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, çiftçiler ve muhtarlarla bir araya gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, tarım benim alanım değil, biz her konuda işi ehline bırakıyoruz. Arkadaşlarımız her alan ile ilgili ayrı ayrı ve çok ciddi bir emekle çalışıyorlar diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben sanayicim. Sanayi ile ilgili, şirketler ile ilgili sizlere çok teknik ve uzun bir sunum yapabilirim. Mali ve idari konularda ne sorarsanız cevaplayabilirim. Ancak Tarım Eylem Planını, Deva Partisinin iktidarında, çiftçilere sağlayacağı yakıt ve elektrik indirimini, üründe taban fiyat uygulamasının 1 yıl önceden ilanı gibi çiftçileri rahatlatan, üretimi teşvik eden plan ve projelerimizden de kısa bahsetmek isterim” diyerek konuya ilişkin kısa bir sunum gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Bölge Koordinatörü Eski Milletvekili İkram Dinçer ise konuşmasında şunlara değindi: “Bu kadronun hazırladığı tüzük, program, güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüş ve anayasa hazırlığı muhalefete olduğu gibi iktidara dahi yol gösteriyor. Nitekim bizim anayasa çalışmamızdan sonra iktidar partisi de 18 yıl sonra biz de hazırlık yapıyoruz açıklamasını yaptı ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme kısaca değindi.

Söz alan DEVA Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz de şunları kaydetti: “Tüm STK’ların siyasi düşünce ve parti ayırımı yapılmaksızın herkese kapılarının açık olması gerekir. Çünkü ancak o zaman herkes o kesimin sorunlarından haberdar olabilir ve sorunlara ortak olur. Böylelikle de çözümde yanınızda yer alabilir. Kapıları kapatırsanız sorunlarla ve kendinizle baş başa kalırsınız kimseyi derdinize ortak edemezsiniz ve devada bulamazsınız. Bozova Ziraat Odası yönetimine bu yönüyle bizleri sorunlarına ortak ettiği ve gösterdiği güler yüz ve misafirperverlik için çok teşekkür ederiz. Biz DEVA Partisi olarak ilimizin, halkımızın tüm sorunlarına çözüm arama derdindeyiz. Sadece muhalefet olsun diye doğru bir şey varsa karşı çıkmıyor aksine destekliyoruz. Yanlışın da yanlış olduğunu söylüyor alternatif çözümü de sunmaktan imtina etmiyoruz. Hizmetlerden her vatandaşın adil ve eşit şekilde yararlanması rövanşist ve partizanca hareket edilmemesi, hele hele özellikle belediye başkanı ve milletvekili seçilenlerin parti rozetlerini bir kenara bırakıp herkesin ve her kesimin sesi ve nefesi olması gerektiğine inanıyoruz. Oy verenle vermeyen diye bir ötekileştirmenin olması o kişinin o işe layık olmadığını gösterir” dedi.

Program sonunda çiftçilerden gelen sorular cevaplandı ve akabinde Bozova esnafı ziyaret edildi. Sonrasında Uluköy Kırsal Mahallesi ziyaret edilerek köy sakinlerinin dertleri yerinde dinlendi. Devamında Yardımcı Beldesinde halk ziyaretini gerçekleştiren kalabalık heyet daha sonra Şanlıurfa merkezde Atatürk Bulvarı üzerindeki vatandaş ve esnafı ziyaret etti. Yoğun program sonrası bir değerlendirme yapan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, Şanlıurfa’da DEVA Partisi’ne çok büyük bir ilginin olduğunu ve bu ilgiden ziyadesiyle memnuniyet duyduklarını ve Şanlıurfa özelinde Şanlıurfa’nın ve çiftçinin sorunlarına çözüm odaklı çalışmaları gerektiğini anladıklarını belirtti.

urfa çağdaş deva partisi ali babacan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı