Advert
Advert

El Emeği Göz Nuru Eserler Sergilendi

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan el sanatları sergisi Harran Belediyesi ev sahipliğinde Kültür ve Gençlik Merkezi'nde görücüye çıktı.

El Emeği Göz Nuru Eserler Sergilendi
El Emeği Göz Nuru Eserler Sergilendi Admin
Advert

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde öğrencilerin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı sergi Harran Belediyesi ev sahipliğinde Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde vatandaşların beğenisine sunuldu. Harran Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ''Hayat Boyu Öğrenme Haftası'' etkinlikleri kapsamında, Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi, mesleki liseler ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin çalışmaları Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezinde açılan sergi ile görücüye çıktı.

Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi müzik kursu öğreticisi ve kursiyerlerinin müzik dinletisi eşliğinde sergiyi gezen vatandaşlar öğrencilerin eserlerine hayran kaldı.

Yağlıboya tablodan ahşap oyuncaklara, bez bebeklerden yöresel kıyafetlere, minyatür Harran konik kubbeli evlerinden yine minyatür Harran Üniversitesi yerleşkesine  dek öğrencilerin el emeği göz nuru eserlerinin 2 gün boyunca sergileneceği ve ilçe halkının beğenisine sunulacağı öğrenildi.

Gençlerin eserlerinin yer aldığı sergiye ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, her konuda eğitime ve gençlerin ufkunu açacak fikirlere verdikleri desteklerin artarak süreceğini belirtirken kursiyer öğrenciler ise kendilerine sunulan imkândan dolayı Başkan Özyavuz'a teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa harran el emeği göz nuru el sanatları sergi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı