Advert
Advert

Muhtar Aslan, hizmette sınır tanımıyor

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Paşabağı Mahallesi Muhtarı Mehmet Aslan, Mahallelinin bütün sıkıntılarına koşuyor, mahallenin ihtiyaçlarını yetkili kurumlara ileterek mahallenin sıkıntılarına çözüm üretiyor. Muhtar Aslan, son olarak Dicle Elektrik ile irtibata geçerek mahallenin elektrik problemini çözdü.

Muhtar Aslan, hizmette sınır tanımıyor
Muhtar Aslan, hizmette sınır tanımıyor Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Haliliye İlçesi’nde yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren ve örnek olan Paşabağı Mahallesi Muhtarı Mehmet Aslan, hizmette sınır tanımıyor. Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde ikamet ettiği mahallesinden muhtar seçildiği tarihten itibaren tüm seçmenlerinin kapısını tek tek çalan Mehmet Aslan, ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek ilgili kurumlarla temasa geçip mahallelilerin istek ve taleplerini gidermeye çalışıyor. Mahalle halkının dertleri ile dertlenen onların dertlerine derman olmaya çalışıyor.

"Herkes görevini düzgün yaparsa hiç mağdur insan kalmaz"

Paşabağı mahallesinde ihtiyaç sahibi ve durumu iyi olmayan mahalle sakinlerimizi tespit ederek yetkili kurumlarla irtibata geçtim gerekli yardımları sağladım. Ben yapmam gereken işleri yaptım. Herkes görevini düzgün yaparsa hiç mağdur insan kalmaz. İhtiyaç sahibi kalmaz” diye konuştu.

“Beni koltukta otururken göremezsiniz”

Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, halkına aşık,mahallesine aşık,hizmete aşık,muhtarı koltuğunda otururken zor görürsünüz,muhtar, mahallenin işleriyle  uğraşmaktan koltuğunda oturmaya zaman ayıramıyor.Muhtarı çok zorunlu hallerde toplantılarda ya da evrak işlerinde koltuğunda otururken görebililirsiniz.Muhtar Mehmet Aslan, zamanının büyük bölümünü mahalle işlerinde çalışmakla geçiriyor,keşke diğer muhtarlarımız da böyle olsa her mahalleler güzelleşir.Her hizmeti devletten beklememek gerekir.Muhtarlık olarak bir şeyler üretmek gerekir,halk muhtarına güvendikten sonra başarı kendiliğinden gelir. Muhtar Aslan, işçiyle işçi,ustayla usta  oluyor, her ortamda onu görebiliyoruz.Muhtar çok azimli  çok çalışkan ve aynı zamanda çok alçak gönüllü ve misafirperver, şu anda mahallenin park, bahçeler, ve yolları ile uğraşıyor.

Haliliye Belediyesi ve Dicle elektrik kurumuna teşekkür.

Muhtar Aslan, Mahallede park ve bahçelerin güzelleşmesi, parkların ışıklandırılması ve Dicle Elektrik Kurumunun mahalledeki yanmayan elektrik direklerinde bulunan ampul değişimi için her iki, kuruma teşekkür etti.

Mahalleye üst geçit yapılmadı muhtar isyan etti.

Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, birçok kez yetkili kurumlara başvurmalarına rağmen Karayollarına bir üst geçit yapımı için sonuç alamadıklarını belirtti.

Sorunun çözülmesi için yetkililerin bir an önce harekete geçmesi gerektiğini belirten Aslan, şunları kaydetti:”Bu konuyla ilgili defalarca valiliğe, belediyelere acilen bu bölgeye bir üst geçidi yapılması noktasında talepte bulunmuştuk. Büyükşehir belediye başkanımız seçim zamanında buraya bir üst geçit yapılması noktasında söz vermişti. Çok acilen bu bölgeye birisisin yapılması lazım. Başkanlarımız sözlerinde dursun. Bunu söylüyoruz. Başka bir şey söylemiyoruz. Vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçerken büyük tedirginlik yaşıyor. Burada 2 ayda 10-11 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti.”

     Urfa Çağdaş Medya olarak daima çalışanın yanındayız, Allah muhtarımıza güç versin,kolaylık versin site olarak her zaman yanındayız.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye paşabağı mahallesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı