Advert

Kocaeli-Gümüşhanespor maçı öncesinde bomba iddia!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin son haftasında oynanacak kritik Kocaelispor ile Gümüşhanespor maçında şike iddiaları ortaya atılmaya başladı.

 Kocaeli-Gümüşhanespor maçı öncesinde bomba iddia!
 Kocaeli-Gümüşhanespor maçı öncesinde bomba iddia! Admin
Advert

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta son hafta karşılaşmaları 8 Mart’ta oynanacak. Manisa FK’nın şampiyon olduğu ve Hacettepe ile Sancaktepe’nin küme düştüğü Beyaz Grup’ta, düşecek son takım da son maçların ardından belli olacak. Şanlıurfaspor’un da düşme korkusu yaşadığı ligde, şuanda küme düşmeye en yakın kulüp Gümüşhanespor ile Ergene Velimeşespor görünüyor.

KRİTİK MAÇLAR

30 puanla küme düşme potasında bulunan Gümüşhanespor ile aynı puana sahip olan ve averajla 16. Sırada yer alan Ergene Velimeşespor’u son haftada zorlu maçlar bekliyor. Gümüşhanespor deplasmanda Play-Off’a kalmayı başaran Kocaliespor ile Ergene Velimeşespor da sahasında Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Eğer Gümüşhane, Kocaeli’den mağlubiyetle ayrılırsa ligden düşmesi kesinleşecek. Fakat bu karşılaşmadan beraberlik veya galibiyetle ayrılırsa diğer maçların sonucuna göre 3. Lig’e gidecek son takım belirlenecek.

KOCAELİ KULÜP BAŞKANI GÜMÜŞHANELİ

Büyük önem taşıyan son hafta karşılaşmaları öncesinde Gümüşhanespor’un deplasmanda karşılaşacağı kritik Kocaelispor maçıyla ilgili şike iddiaları ortaya atılmaya başladı. Kocaelispor’un Kulüp Başkanı olan Ergin Koyun’un Gümüşhaneli olması çeşitli dedikoduların da ortaya atılmasına neden oldu Koyun’un oynayacakları son maçı Gümüşhane’ye kaybederek, memleketinin ligde kalabilmesi için bir kıyak geçeceği öne sürülüyor.

“BU MAÇ YAKIN TAKİBE ALINMALI”

Spor kamuoyu, bu maçın yakın takibe alınması gerektiğini belirterek, “İnşallah bu karşılaşmada iddia edildiği gibi bir şike olayı yaşanmaz. Çünkü tarihi mazilerle dolu olan Kocaelispor’a şike iddiaları hiç yakışmıyor” yorumunda bulundu.

Bu arada ligde Gümüşhane ve Velimeşespor maçının yanı sıra Şanlıurfaspor, Niğde Belediye, İnegöl, Zonguldak Kömürspor’un da halen küme düşme korkusu bulunuyor.(BİHA)

urfa çağdaş şanlıurfa kocaeli gümüşhane spor maç karşılaşma şok iddia
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı