Advert
Advert

Şehit Babası ve Muhtar’dan Şehit ve Gaziler Aileleri Derneği’ne ziyaret

2001 Yılında Osmaniye’de Şehit olan Abdurrahman Dursun’un babası Halil Dursun ve Paşabağı mahalle muhtarı Mehmet Aslan, Şanlıurfa Şehit ve Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Mehmet Yavuz ile şehit ailelerinin sorunlarını istişare ettiler.

Şehit Babası ve Muhtar’dan Şehit ve Gaziler Aileleri Derneği’ne ziyaret
Şehit Babası ve Muhtar’dan Şehit ve Gaziler Aileleri Derneği’ne ziyaret Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanlığı Şehit ve Gazi ailelerinin yanında olmaya devam ediyor. Dernek Başkan Yavuz ile şehit ve gazi alilerinin yanında olmaya devem ederek büyük takdir topluyor.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneğinin çalışmalarından büyük memnuniyet duyan, Şehit Babası Halil Dursu ve Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret ederek, derneğin mükemmel çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Paşabağı Mahalle muhtarı Mehmet Aslan, “Mahallemizdeki şehit babasi Halil Dursun ile birlikte şehit ve Gaziler Derneğini ziyaret ederek mahallemizde bulunan sehit ve gazi yakınlarının sorunlarını beraber istişare edip hal olunması için fikirlerimizi Başkan Mehmet Yavuz ile paylaştık bize gösterdiği ilgi alakadan dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

Şehit babası Halil Dursun yaptığı açıklamada, “Devletimiz, milletimiz her zaman şehit ailelerimizin destekçisidir. Bizler her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Derneğimizin En büyük minneti şehitlerimize ve ailelerinedir. Bizlerin sorunlarını çözmek, varsa eksikliklerimizi ve ihtiyaçlarımız gidermek derneğimizin en öncelikli görevidir’ dedi.

Başkan Mehmet Yavuz ise, “Şehit ve Gazilerimizin emaneti bizim başımızın tacıdır. Onlarla ilgili  her sorunu gerekli mercilere iletip problemleri çözmek için büyük çaba sarf ediyoruz.” Diye konuştu.

Şehitlik ve Gaziliğin bir bütün olduğunu ifade eden Başkan Yavuz; “Özgürce yaşadığımız bu topraklar şehit ve gazilerimizin kanları ile bize vatan oldu. Bunun değerini iyi anlamalı gençlerimize bunu çok iyi anlatmalıyız” dedi.

Başkan Yavuz, “Şehitlik ve Gazilik anlam olarak bizde çok kıymetli, özgürce yaşadığımız bu topraklar şehit ve gazilerimizin kanları ile bize vatan oldu. Bunu değerini iyi anlamalı gençlerimize de bunu çok iyi anlatmalıyız. Sizler her zaman baş tacısınız. Her zaman size destek olmaya sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz. Hakkı ödenemeyecek kişilersiniz” dedi. 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Başkan Yavuz, yakın ilgi ve alakasından dolayı şehit babası Halil Dursun ve Paşabağı mahalle muhtarı Mehmet Aslan’a teşekkür ederek, kapılarının her zaman açık olduğunu belirtt

urfa çağdaş paşabağı .
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı