Advert
Advert

Kısıtlamayı takan yok

Coronvirüs nedeniyle akşam saat:19.00 sabah 05.00 uygulanan kısıtlamayı takan yok. Vatandaşlar geceleri parka sohbet etmeye devam ediyorlar. Toki Maşuk adresinde oturan vatandaşlar ekiplerin yeterli denetim yapmadığından şikayetçi.

Kısıtlamayı takan yok
Kısıtlamayı takan yok Admin
Advert

Fatma Keber- Urfa Çağdaş/

Karaköprü Toki Maşuk’ta oturan vatandaşlar, kısıtlamayı çiğneyen vatandaşlardan şikayetçi. Seyrantepe Mahallesi 8363 sokakta bulunan parkta vatandaşlar gece yarılarına kadar oturup vatandaşları rahatsız ediyorlar.

Maşuk sokaklarında polisleri görmediğini açıklayan İbrahim Halil Genç isimli vatandaş, bir çok defa 155’i aradığını ancak emniyetin gelmediğinden şikayetçi oldu.

Eşininkendini bilmezler yüzünden koronaya yakalandığını ifade eden Genç, “Maşuk sokakları şimdiye kadar doluydu tek polis görmedim insanlar kadar emniyet de hatalı. Evime ambulans geldi oğluma baktı buna ragmen keyf lerini bozmadılar. İftarda mangal yaptılar sonra çay muhabbet bu saate kadar hala sokaktalar.” Diye dert yandı.

Genç, konuşmalarına şu ifadelere yer verdi; Seyrantepe mahallesi 8363 sokak. Malatyada balkonda durdurmazlarken biz bu haldeyiz.

Defalarca yasaklarda 155i arayıp şikayet ediyorum ekip istiyorum yaptırım yok gelen yok.

İlla baslarına gelince anlayacaklar ben kafayı yiyorum evde eşim covid-19 cocuğum ateşi soguk algınlığı çaresizim yemin ederim.

Bu emniyet neden yok ortalıkta virüs mutasyona ugradı sahura kadar sokakta oturan insanlar var dışarıda eşim pozitif, kardeşim pozitif, amcam oğlu pozitif, . Hepimize bulaştı neden bukadar rahat bırakıyorlar anlamıyorum şimdi karantinadayız. Eşim agır geçiyor çocuğum 6 buçuk yaşında ateşi var soguk almış. Tedbiri emniyet almasa bu insanlarımız akıllanmaz ceza agır olmalı, devriyeler sıklaştırılmalı kafalarına vura vura evlerine gönderilmeli.  2gündür aklımı yitirecem eşime mi bakayım, çocuklara mı bir yandan eşime moral vereyim derken, diger taraftan çocuklarla evle ilgilenirken bide hasta oldu. Garibim ona nasıl bakım ne yapacam bilmiyorum delirmek üzereyim. Başımıza hep dikkatsiz insanlar yüzünden geliyor delireceğim artık, emniyet kesinlikle sıkı denetim yapmadığı sürece bu milletin aklı basına gelmeyecek.

urfa çağdaş karaköprü kısıtlama pandemivirüs park vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı