Advert

Başsavcı Yeniçeri'den ŞUÇGAD'a iadeyi ziyaret

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, iadeyi ziyaret kapsamında Çalışan Gazeteciler Cemiyetine ziyaret gerçekleştirdi.

Başsavcı Yeniçeri'den ŞUÇGAD'a iadeyi ziyaret
Başsavcı Yeniçeri'den ŞUÇGAD'a iadeyi ziyaret Admin
Advert

Ocak ayında HSK kararnamesi ile görev yaptığı Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına atanan ve yeni görevinde çalışmalarını sürdüren Başsavcı Önder Yeniçeri Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğine iadeyi ziyarette bulundu.

Başsavcı Yeniçeri'yi, ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, üyeler ve gazeteciler karşıladı. Dernek binasında üyeler ve gazetecilerle bir araya gelen Başsavcı Yeniçeri, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şanlıurfa'daki gazetecileri ve haberleri takip ettiğini belirten Başsavcı Yeniçeri, çalıştığı şehrin gündemini mutlaka takip ettiğini ifade etti.

ŞUÇGAG Başkanı Tahir Gülebak ise Başsavcı Yeniçeri'ye cemiyet hakkında bilgi vererek, yapılan çalışmaları aktardı. Pandemi öncesinde dernek binasında tek kalem toplantılarını gerçekleştirdiklerini ve Şanlıurfa'daki sorunları istişare ederek çözümü noktasında çalışmalar sürdürdüklerini ifade etti. Başkan Gülebak aynı zamanda kurumlarla her zaman irtibat halinde olduklarını ve Şanlıurfa'nın çıkarı için her zaman diyalog halinde olacaklarını kaydetti.

Başsavcı Önder Yeniçeri daha sonra ise Urfanatik Tv stüdyosunu gezerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

urfa çağdaş şanlıurfa başsavcı gazeteciler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı