Advert

Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi Devam Ediyor

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından hazırlanan ve Concern Worldwide Türkiye Temsilciliği ile ortak yürütülen “Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi” eğitim aktiviteleriyle devam ediyor.

Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi Devam Ediyor
Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi Devam Ediyor Admin
Advert

Proje kapsamında öğrenciler ve alanında uzman eğitimcilerle birlikte grup içi sosyal iletişimi güçlendirmek, motive olmak, olumlu davranışlar geliştirebilmek temalı birbirinden eğlenceli ve öğretici aktiviteler gerçekleştirildi.

Sosyal mesafe kuralları ve her türlü COVID-19 tedbirleri alınarak düzenlenen etkinlik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirildi. Eğitim öncesi katılımcı öğrenciler, Psikolojik Danışmanlar tarafından Öz-Benlik ve Yaşam Doyumu Ölçekleri uygulanarak durumsal ön değerlendirmeye tabi tutuldular.

Uygulanan eğitim aktiviteleri, eğitici oyunlar ve ikramlarla program devam etti. Program sonunda oluşturulan değerlendirme halkasıyla, çocukların duygu ve düşünceleri alındı.

Eğitim aktivitesine katılan Vali Yardımcısı ve ŞURKAV 2. Başkanı İsmail Çetinkaya, katılımcı çocuklarla sohbet ederek duygu ve düşüncelerini dinledi. Çetinkaya, böyle bir etkinlik içerisinde bulunmaktan son derece mutlu olduklarını ve keyif aldıklarını ifade etti.

urfa çağdaş şanlıurfa şurkav
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı