Advert
Advert

Muhtar Aslan’dan Başkan Canpolat’a teşekkür

Haliliye İlçesi Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, Paşabağı Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkür etti.

Muhtar Aslan’dan Başkan Canpolat’a teşekkür
Muhtar Aslan’dan Başkan Canpolat’a teşekkür Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Seçildiği günden beri kendisini mahallesine adayan dur durak bilmeden çalışan mahalle halkının takdirini kazanan başarılı muhtar Mehmet Aslan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Muhtar Aslan, “Geçtiğimiz günlerde Paşabağı Mahallesi’ni ziyaret eden başkanımız Canpolat’a mahallemizde bulunan sorunlarımızı bire bir aktarmıştık. Mahallemizde bulunan park ve bahçelerde bank ve kamelyaların onarım işlerinin olduğunu, güvenli Parklar Projesi kapsamında da aydınlatma ve güvenlik kamerası sistemi yapılmasını belirtmiştik. Bu sorunlarımızı not alan Başkan Canpolat, Paşabağı Mahallemizde bulunan Park ve bahçelerde bank ve kamelya onarımlarını yaptı. Kamera sistemi hayata geçirildi. Paşabağı Mahallemiz Başkan Canpolat sayesinde parklarımız tertemiz ve geceleri ışıl ışıl, kamera sistemi ile güvenilir bir mahalle haline geldi. Bu çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı Başta Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine, Temizlik İşleri Müdürü Behzat Baydilli’ye, Mahallemizde çalışan temizlik işçilerine, Mahallemizde parklarda çalışan personele tek tek teşekkür ederim.” Dedi.

Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan, Başkan Canpolat’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, bizlere verdiğiniz destek gerçekten bizleri mutlu etti. Mahallemizde yapılan çalışmalar hizmet kalitemizi de daha fazla arttırarak bizlere çalışma ve vatandaşa hizmet verme yönünde daha fazla şevk veriyor ifadelerini kullandı.

Hliliye Belediyesi; Hizmetlerimiz devam edecek

Mahallelere yapılan hizmetler ile ilgili görüş aldığımız Haliliye Belediyesi yetkilileri, “Mahalle ayrımı yapmadan, park ve bahçelerde bahar aylarının gelmesiyle birlikte peyzaj çalışmalarını devam ettiriyoruz. “Yeşilin ve Doğanın Kalbi Haliliye” sloganıyla park ve bahçelerde ağaç ve mevsimsel bitki dikimi, çim biçme ve peyzaj düzenleme çalışmalarımız sürmektedir. Mevsimsel şartlara göre çalışmalarını yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yeni fidanları toprakla buluştururken, bir yandan da parklarda alt yapı ve üst yapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” dediler.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Sabah erken saatlerinde Paşabağı Mahallesinde devam eden çalışmaları denetledi. Canpolat, “Tüm ekiplerimiz hem kırsal hem merkezde çalışmaya devam ediyor, durmak yok yola devam” dedi.

Canpolat, Mahalle ayrımı yapmıyoruz

Göreve başladığı ilk günden bu yana vatandaşlarla bir araya gelmeye, sahada devam eden çalışmaları denetlemeye devam eden Başkan Canpolat, Gazetemiz Sayfa Editörü Aziz Budak’a yaptığı açıklamada, Haliliye Belediyesinin vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiğini belirtti.

Başkan Canpolat, çalışmalar ile ilgili şu ifadelere yer verdi; “Başkan seçildikten sonra ekibimiz ile mahalle ayrımı yapmadan Haliliye ilçemize hizmet vermeye devam ediyoruz. İlçemizde bulunan bütün mahallelerimizi ziyaret ederek sorunları hakkında bilgiler alıp en kısa zamanda çözüm üretmeye çalışıyoruz. Şuanda ekiplerimiz sahada hummalı bir çalışma yürütüyor. Sadece Fen İşleri ekiplerimiz değil tüm ekiplerimiz hem kırsal hem merkezde çalışmaya devam ediyor. Bu minvalde durmak yok yola devam ediyoruz.”

urfa çağdaş haliliye paşabağı mahallesi başkan campolat muhtar mehmet aslan mahalle hizmet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı