Advert
Advert

“Hangi ateşte yaktıysanız elinizi, yine o ateşi istersiniz...”

Mert Kesepara "Ah Artık" ın hikayesinin yıllar önce yarım kalan bir aşk hikayesi ve besteye dayandığını belirtiyor!

“Hangi ateşte  yaktıysanız elinizi, yine o ateşi istersiniz...”
“Hangi ateşte  yaktıysanız elinizi, yine o ateşi istersiniz...” Admin
Advert

Bestesinin yarım kaldığı gibi senelerce kendinin de yarım kaldığını dile getiren sanatçı, duygularını şu sözlerle ifade ediyor:

Yıllar yıllar önce bestelediğim  ve yarım bıraktığım bir şarkıydı “AH” . O dönem ben de yarım kalmıştım bu şarkıyı bestelerken...

Üzerinden seneler  geçmesine rağmen ben o ateşi yine ellerimle tuttum..Ve sonrasında  bir beste daha yaptım bunun adı ise “AH ARTIK “  oldu. Bunların benzerlikleri tamamen tesadüfmü dersiniz bilemem ama bazı insanlar buna ”Stockholm sendromu” diyorlar ...

Yani; celladına, katiline, avcısına aşık olmak...  Hangi ateşte yaktıysanız elinizi, yine o atesi istersiniz... ‘AH’ benim ‘KOR’umdu. “AH ARTIK”  ise ‘ALEV’im.. işte bundan dolayı "AH ARTIK" benim senelerce yükünü taşıdığım bir aşkı arkamda bırakma hikayem diyebiliriz. Bu şarkıyla herkesin tutsaklıklarından kurtulmasını diliyorum...

"AH ARTIK" şarkısı elektronik  dans müziği altyapısının yanısıra canlı keman performansı ile kalplere dokunmayı başarıyor.

Opera ve konser şarkıcılığı bölümü mezunu olan sanatçı tarzını "Yeni Romantik" olarak isimlendiriyor ve hatasız ses rengiyle dikkatleri üzerine topluyor.

Söz ve bestesi kendisine ait olan Ah Artık şarkısının düzenlemesi Soner Kırmızıgül, Mix ve Mastering'i ise Alperen Gören imzası taşıyor.

Kaan Ekenler'in yapımcılığı ve yönetmenliğini üstlendiği klip ise duygularımızı Tarsus Toros Dağlarının eşsiz dokusu ile taçlandırıyor.

Ah Artık şarkısı  pop ve alternatif pop dünyasında bağımsız sanatçılara olan desteğiyle tanınan

“M. Music Co. ( MMC Müzik Yapım ) Topluluğu ” etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini Aldı

urfa çağdaş mertkesepara albüm beste
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı