Advert
Advert

Viranşehir Millet Bahçesi’ne Kavuşuyor

Başkan Salih Ekinci’nin müjdesini verdiği Millet Bahçesi, halkın öncelikli yaşam ve dinlenme alanı olacak.

Viranşehir Millet Bahçesi’ne Kavuşuyor
Viranşehir Millet Bahçesi’ne Kavuşuyor Admin
Advert

Viranşehir halkı, içinde mesire alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanlarının yer alacağı Millet Bahçesi’ne kavuşuyor.

 Göreve geldiği günden beri verdiği tüm sözleri bir bir yerine getirip, mega projelere imza atan Belediye Başkanı Salih Ekinci, Millet Bahçesi Projesi’nin ihaleye çıkılacağını müjdeledi.

 Başkan Ekinci, 25.03.2021 tarihinde 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa Millet Bahçesi Projesi tamamlandığında, halkın en gözde buluşma merkezi olacağını belirterek, “Halkımız doğa ile iç içe huzur ve güven içinde aile, eş ve dostlarıyla hoşça vakit geçirebilecekler” dedi.

 Ekinci, Viranşehir Curcup Deresi bölgesinde, içinde mesire alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanlarının yer alacağı projenin  140 dönümlük alana inşa edileceğini bildirdi.

 Başkan Salih Ekinci, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle ilçeye devasa bir yeşil alan kazandıracak olmanın sevinç ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Bu alanın Millet Bahçesi yapılması ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a durumu iletmiş ve projemizin onayını almıştık. Proje İhalesinin ardından kısa sürede başlayacak çalışmaların ardından ilçemize yakışır güzellikte olacak” dedi.

 Millet Bahçesi’nin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Ekinci, şunları kaydetti:

 “Millet Bahçesi Projemizin hayata geçmesini sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanımız Sayın Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Sayın Fatma Varank’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

urfa çağdaş viranşehir millet bahçesi başkan ekinci
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı