Advert
Advert

Haliliye’de Muhtarlara Afet Farkındalık Eğitimi Verildi

Haliliye Kaymakamı Metin ESEN başkanlığında İlçede Merkez Mahalle Muhtarlarına yönelik olarak Afet Farkındalık Eğitimi düzenlendi.

Haliliye’de Muhtarlara Afet Farkındalık Eğitimi Verildi
Haliliye’de Muhtarlara Afet Farkındalık Eğitimi Verildi Admin
Advert

Urfa Çağdaş/ 

Haliliye Kaymakamı Metin ESEN tarafından toplantı açılış konuşmasında “Covid -19 İle Mücadele kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlarımızın Aşılama Programında istenen düzeyde katılımlarının sağlanması amacıyla mahalle muhtarlarımızın vatandaşlarımıza aşılama programı ile ilgili bilgilendirmelerin yapılması, 65 yaş üstü vatandaşlarımızın randevu almadan da hastanelerimizde aşı olma imkanlarının bulunduğu ve sağlık merkezlerine vatandaşlarımızın yönlendirilmesi gerekmektedir. İlçemizde vaka sayıları her geçen gün azalmaktadır. Aşılama Programına katılımı artırdıkça Covid-19 ile mücadele de önemli bir eşiği de aşmış olacağız.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu

 İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca “2021 Yılı Afet Eğitim Yılı” ilan edilmesi nedeniyle, “Afet Eğitim Seferberliği” kapsamında Afet Farkındalık Eğitimi Eğitmenlerimizce İlçemizde bulunan merkez mahalle muhtarlarımıza yönelik olarak gerçekleştirildi.

Afet Acil Durumlar Toplanma Alanları ile ilgili İlçe Koordinatörümüz tarafından Mahalle Koordinasyon ekiplerinde görevli Muhtarlarımıza Toplanma Alanları İle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Muhtarlarımızın mahalleri ile ilgili talep, görüş ve önerilerinin alınması sonrasında toplantı sonlandırıldı.

urfa çağdaş haliliye kaymakalık afad eğitim muhtarlar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı