Advert

Şanlıurfa’da Gelecek Partisi’ne Toplu Katılımlar Devam Ediyor!

Gelecek Partisi 12 Aralık 2019 Tarihinden kurulmasından sonra Türkiye geneli Teşkilatlanmalarına devam ederken Şanlıurfa’da da her geçen gün büyük heyecan uyandırmaya devam ediyor.

Şanlıurfa’da Gelecek Partisi’ne Toplu Katılımlar Devam Ediyor!
Şanlıurfa’da Gelecek Partisi’ne Toplu Katılımlar Devam Ediyor! Admin
Advert

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil Teşkilatı ile birlikte dur durak bilmiyor. Dr. Yeşil ve Teşkilatı yorulmak nedir bilmeden adeta yarın seçim olacakmış gibi çalışıyorlar. Sürekli sahada çalışan Gelecek Partisi Urfa’da Kongrelerini coşkulu ve kalabalık bir şekilde yaparken, Esnaf ziyaretleri, Stk ziyaretleri ile Urfalıların takdirini toplarken, Toplu katılımlarla adeta göz dolduruyor.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil Yaptığı açıklamada sözlerine şöyle devam ettei, Bilindiği gibi geçen hafta Türk Birliği Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Fethi Demiral ve 50 kişilik yönetimi partisinden istifa edip Gelecek Partisi’ne katılmışlardı. Yine Geçen Hafta Kısas Beldesinden Akp Mahalle Başkanı Ali Men partisinden istifa edip, ailesi ile birlikte ve yine Kısas Beldesinden Aydoğdu Ailesi toplu şekilde Gelecek Partisine Katılmışlardı.

Bu Hafta ise Şanlıurfa da partimize katılımlar devam ediyor. Bu hafta Gelecek Partisine Haliliye İlçesinden Aslan ve Yıldız Aileleri, Karaköprü ilçesinden Çilkes ailesi Gelecek Partisine Katılım sağladılar. Parti olarak ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız, kimseyi terörist ilan etmeden herkesi kucaklamaya devam edeceğiz, kapımız herkese açıktır. Urfa’da Gelecek Partisi her geçen gün büyümeye devam ediyor, Görüyorsunuz her hafta yüzlerce insan partimize katılıyor, Urfa Halkına Partimize göstermiş oldukları teveccühler için teşekkür ediyorum.dedi.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil Aslan ailesini temsilen Zeliha Aslan’a üyelik formu takdim etti, yine Haliliye ilçesinden Yıldız ailesini temsile Mehmet Yıldız’a üyelik formunu takdim ederken, Karaköprü ilçesinden  Çilkes ailesini temsilen Necati Çilkes’e üyelik formu takdim edip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

urfa çağdaş şanlıurfa gelecek partisi katılım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı